Routebeschrijving

De Laatste Scène

Warder ligt ongeveer 2,5 tot 5 km vanaf Edam en 25 km vanaf Amsterdam. De tuin en atelier ligt aan de dijk ligt tussen Edam en Warder. Het dichtstbijzijnde openbaar vervoer is op 5 km afstand (Edam).  

Er is een regelmatige busverbinding van Edam naar Amsterdam Centraal en vice versa. In Amsterdam vertrekt de bus vanaf het Centraal Station (achterzijde). U kunt kiezen uit Bus 314. De busrit duurt ongeveer 25 minuten.  Het adres is: IJsselmeerdijk 26. Voor het geval dat u bent verdwaald, kunt u bellen 0630406331 

ROUTE per fiets:
LET OP! de dijk is tussen  Etersheim en Warder Zwembad is afgesloten voor verkeer ivm dijkwerkzaamheden. Reken 15 minuten extra voor omrijden.

De tuin en het atelier liggen aan de dijk ligt tussen Edam en Warder. Vanaf het dorp Warder vanaf het begin van de dijk of vanaf het begin van de dijk Edam is het ongeveer 2,5 km.   

De ingang is bij het grijze hek. U wacht hier tot u wordt opgehaald. Let op dat u uw toegangsbewijs bij u heeft. U kunt niet bij ons reserveren alleen bij www.karavaan.nl 

Wij zijn er om u te ontvangen. 

ROUTE per auto (er is niet veel parkeergelegenheid, parkeren voorbij het hek, richting Edam, svp niet voor huizen van de bewoners. 

Vanaf de RING neem je de afslag VOLENDAM (N247). U rijdt ongeveer 20 minuten (U passeert Broek in Waterland, Monnickendam, Volendam) tot U het bord Edam ziet. Maar neem niet deze eerste afslag Edam, ook niet als uw GPS dat aangeeft. Rijd door en neem de volgende afslag op de rotonde Edam Noord (je ziet een grote kerk rechts). Direct na de rotonde ga je linksaf een kleine weg op (Lokkemientjeweg) richting Oorgat. Volg deze weg, hij maakt een bocht naar rechts en bij 2de kruising gaat u linksaf (Oorgat). Dan volg je deze weg gedurende een aantal kilometers, het stadje uit, links aanhouden langs de dijk, tot de vlaggen van de Karavaan ziet.