Nieuws

Onze WEBWINKEL is nu gesloten, meer artikelen worden nog toegevoegd.

***************************************************************************************************************

Installatie: The Beauty of Decay

In Januari 2018 is er een scène geplaatst in het Goldwell Open Air Museum in Death Valley, zie Installaties

 


OVERZICHTSTENTOONSTELLING IN SPANJE:

Voorkant catalogus

The Magical World of Speeltheater Holland

Op 23 maart 2019 is er een overzichtstentoonstelling geopend in het Museum TOPIC in Tolosa, Spanje. Deze is te zien tot 15 september.
In de speciale zaal op de 2de verdieping van dit schitterende museum is een installatie gemaakt met beeld, video en geluid. U treedt binnen in de magische wereld van Speeltheater Holland en u ziet gedurende 15 minuten 6 korte scenes van significante voorstellingen: Nanna SOS Nanna/Glittra's Mission, Stellaluna, Riket met de Kuif, Perô of de Geheimen van de Nacht, Klaasje Ergens Anders en Niels Holgersson.

Op de eerste verdieping zijn meer poppen en objecten te zien en diverse video's, zoals o.a. een uitgebreide opstelling van de poppen van Amerika America. 

Zie meer op onze pagina: Installaties

U kunt de bijbehorende catalogus bestellen voor 6 euro excl. verzendkosten. De catalogus in in het Engels, Spaans of Baskisch verkrijgbaar.

Mail naar art@speeltheater.nl


 

RED EARTH REVISITED

Wij waren zeer vereerd dat de voorstelling Red Earth Revisited was uitgenodigd om te spelen in Zuid Afrika gedurende het

Assitej World Congress en Festival in Kaapstad: Cradle of Creativity

De voorstelling was daar te zien in het Baxter Theater op 18 en 19 mei 2017. Het was de laatste keer dat deze voorstelling mede door ons werd geproduceerd. Het decor en poppen zijn overgedragen aan de organisatie van Assitej South Africa. 


red earth revisited speeltheater hollandcarlakogelmansmall